Vågsbygd Karosseri

Vi leverer til avtalt tid og pris - hver gang

Spesialist på oppretting av bilskader i Kristiansand

Fin bil, hyggelig pris


Fått en bulk du vil rette opp? Eller en skjemmende ripe? Kom innom Vågsbygd Karosseri! Vi har rettet opp bilskader i Kristiansand i en årrekke. Her får du rask og profesjonell service av dyktige fagfolk.


Vi er kjent for effektivitet og mye fagkunnskap. Vi er godkjent av Statens Vegvesen som bilskadeverksted, og vi samarbeider og takserer skader for de fleste forsikringsselskaper Ta gjerne bilen med for en vurdering på stedet. Vi gir uforpliktende pristilbud. Vi har faste, konkurransedyktige priser som gir deg mye for pengene, uten at det går ut over kvalitet eller sikkerhet på noe som helst vis.


Hos oss er ingen bilskader for små eller for store. Vi gjør vårt ytterste for at du snart har bilen din tilbake i god stand. 

Velkommen til oss!

Lakkering

Lakkering av store og små skader blir hos Vågsbygd Karosseri utført med meget høy fagmessig kvalitet. Våre spesialister på lakkering snakker gjerne med deg om prosessene, og kan gi tilbud og fortelle hvor lang tid reparasjonen vil ta. Vi lakkerer alle bilmerker og modeller med det aller siste innen utstyr og teknologi.

Oppretting

Har du behov for biloppretting kan vi gi deg et godt tilbud. Verkstedet vårt inneholder alt vi trenger for profesjonell og effektiv reparasjon av bilskader. Kombinert med høy fagkompetanse og mange års erfaring får du et resultat vi vil være stolte av.
Kom innom for en vurdering av skaden. 

Vi gir uforpliktende pristilbud.