Vågsbygd Karosseri

Vi leverer til avtalt tid og pris - hver gang

Når du trenger reparasjon av bilskader i Kristiansand

Et sted for alle dine bilskader

Enten du trenger oppretting av større bulker, eller du har små riper i lakken. Vår kombinasjon av dyktige bilopprettere, moderne utstyr og konkurransedyktige priser gjør valget enkelt. Kom innom oss eller ring på 38 06 28 00 når du har behov for hjelp til bilskader i Kristiansand.


Mekanikerne

Vågsbygd Karosseri ble grunnlagt av Gunnar Engeland i 2001. Han hadde da opparbeidet seg 15 års erfaring som biloppretter hos Smits Auto. Gunnar bestemte seg da for at det var på tid å bruke sin kunnskap og erfaring fra yrket til å starte sitt eget frittstående karrosseri/ lakkverksted.
Vågsbygd Karosseri har siden 2005 holdt til i fine, moderne lokaler i Bråvannskleiba 2a. Hos oss står kunden alltid i fokus. Du kan stole på at vi leverer til avtalt pris og tid- hver gang!


Faste priser

Hos Vågsbygd Karosseri i Kristiansand har vi faste, konkurransedyktige priser. Har du fått en pris på en jobb, og vi finner det hensiktsmessig å gjøre mer enn opprinnelig avtalt, vil vi alltid snakke med deg først og få din tillatelse. Vi gir uforpliktende pristilbud på bilskader.


Kundeservice

God kundeservice er viktig i bilbransjen. Når bilen din har vært utsatt for en skade, møter du fagfolk som tar seg tid til å forklare og gi gode råd. Kundeservice er noe vi er opptatt av, og grunnen er enkel: Vi får fornøyde kunder av å gjøre en god jobb. Og de aller fleste syns det er hyggelig å bli tatt imot med et smil.