Vågsbygd Karosseri

Vi leverer til avtalt tid og pris - hver gang

Profesjonell biloppretting i Kristiansand

Hos Vågsbygd Karosseri utfører vi alt av biloppretting og lakkering. Vi bruker deler fra anerkjente kvalitetsleverandører. Med bildeler vi kjenner og stoler på får du det beste resultatet. Vi leverer alltid til avtalt tid og pris- snakk med oss om alt av reparasjoner og lakkering i Kristiansand.

Bildeler

Når du velger Vågsbygd Karosserier bilen din i gode hender. Vi får bildeler fra produsenter vi kjenner og stoler på. Disse har vi brukt i lang tid, vi kjenner bruksområdene og kvaliteten, og vi vet at vi får et profesjonelt resultat som holder. Kom innom, eller ring oss for en hyggelig prat om bildeler i Kristiansand.

Biloppretting

Når uhellet er ute, enten du har en liten ripe i lakken eller det er en større jobb innen biloppretting. Kom innom Vågsbygd Karosseri. Vi utfører alle reparasjoner til avtalt tid og pris. Hos oss er du garantert et profesjonellt resultat. Vi har ekspertisen, opparbeidet gjennnom lang fartstid i faget. Ta kontakt med oss når du ønsker profesjonellt utført reparasjon av bilskader i Kristiansand.

Bilglas

Hos Vågsbygd Karosseri får du skiftet alt i bilglass, raskt og effektivt. Vi samarbeider med Autoglass AS. Du kan stole på oss når du trenger skifte av bilglass!

Noen av våre leverandører:

Ekspert på lakkering av diverse produkter

Behov for lakkering? Hos Vågsbygd Karosseri har vi lang erfaring og ekspertise innen lakkering av biler så vel som andre produkter. Vi leverer blandt annet lakkeringstjenester for Hennig Olsen is frysebokser. Trenger du lakkering av dine produkter? 

Ta kontakt med Vågsbygd Karosseri i dag!